Select Page

Vi hjälper dig med

Köksmontage

 Professionell köksmontage och köksrenovering

Köksmontage

Säkra kvällen med ett nytt uterum

Det finns många fördelar med ett uterum. Förutom att det är snyggt så behöver man till exempel inte oroa sig för vädret när man har besökare. Lägger man till en värmare kan spendera tid i uterummet året runt.

Ta reda på..

Hur ska du placera uterummet?

Vart och hur man ska placera uterummet beror till stor del på husets utformning. Hur ser förutsättningarna ut på platsen där du vill placera uterummet? Ska uterummet anslutas till huset eller ska det vara fristående? Vill du använda det på vintern? Då behövs det vinterisoleras

 

Behöver man bygglov för att bygga uterum?

En vanlig fråga när man ska bygga uterum är om man behöver bygglov. I många fall behövs det inte men det varierar från fall till fall. Ta reda på vad som gäller i just din situation innan du kontaktar oss.

 

Kostnaden för uterum

Precis som med allt annat inom bygg och snickeri så beror kostnaden på vilka material och kvm etc. som gäller. Vi kan hjälpa dig med en prisuppskattning, kontakta oss så hjälper vi dig.

Förstklassigt köksmontage

 

Köken som säljs idag är inte bara vackra utan har också en otroligt funktionalitet och är oerhört genomtänkta. Det är kul med dagens kök då de tillfredsställer både estetiken och behovet av funktionalitet. Köken har många mekanismer och komponenter, det är lådor, hyllor och en massa tillbehör. Det är inte allt för lätt att själv montera ett kök, då misstagen blir svåra att dölja och hållbarheten kan bli kortare